VELKOMMEN TIL AKTIVITETER PÅ POKALEN!


I TILLEGG TIL Å HA TI SKJERMER OG EN STORSKJERM HVOR VI VISER DET BESTE AV SPORT TILBYR VI OGSÅ DART, BORTENNIS, QUIZ OG KONSERTER! 


 

FANTASYRÅDET SPILLES INN LIVE

30. OKTOBER
KL. 19.00

fantasyrådet_Logo.jpg

Mandag 30. oktober spilles podkasten «Fantasyrådet» inn LIVE på Pokalen!
Billetter får du hos Ticketmaster eller kjøper i døra. (Bill: 75,-)

UKENS GJEST: STAND-UP KOMIKER OG FOTBALLENTUSIAST RASMUS WOLD!

Første episode av podkasten ble gitt ut 6. juli 2017. «Fantasyrådet» startet som en twitterkonto i mars 2017. I overgangen mai/juni bestemte gutta seg for å lage podkast, med fullt fokus på Fantasy Premier League. Poden har i underkant av 40 000 avspillinger på de 8 første episodene. Twitterkontoen har nå rundt 2600 følgere og Facebooksiden har rundt 1000 følgere. Som kjent, rullerer gutta i «Fantasyrådet» på gjester og så langt har podkasten hatt 3 gjester – Sportsreporter og programleder i Eurosport Jonas Bergh-Johnsen, fantasyekspert i TV2 Ole Martin Synnes og Lillestrømspiller Erling Knudtzon. I de kommende ukene vil gjester som Einar Tørnqvist, Jon Ludvig Hammer, Mina Finstad Berg og Mads Hansen dukke opp. Felles for alle gjestene er stort engasjement for Fantasy – noe som også er et krav for å være gjest!

 

FILMPREMIERE + AFTERPARTY: DICK MOVES
24. november

Flyflyt.jpg

Next Generation Media presenterer, i samarbeid med Fri Flyt, Dick Moves på Pokalen, Vulkan 24. november! 

Det blir filmvisning og afterparty!

Mer informasjon kommer!


KONSERTER POKALSALEN

VICINITY

Vicinity600.jpg

20. OKTOBER
kr. 200 inkl avg.
Dørene Åpner 19:00

Trondheimsbaserte Vicinity slapp i vår det progressive konseptalbumet «Recurrence» på den danske labelen Mighty Music. Albumet har høstet lovord både nasjonalt og internasjonalt.
Nå er bandet klart til å ta med seg splitter nytt materiale fra det siste albumet, så vel som låter fra debuten «Awakening», opp på scenen for å tilby en aften med melodiøs progressiv metall.

KLIKK HER FOR MER INFO OG HER FOR BILLETTER!

 

JØRN TROLLEBØ MED BAND 

Skjermbilde 2017-09-08 kl. 14.51.01.png

3. NOVEMBER
kr 175 inkl. avg. 
18 år leg.
Dørene åpner 19:00

Jørn Trollebø Kvalheim kom på 2. plass i Idol 2014, og har siden den gang rundet 140 konserter – med konserter spredd fra Bergen i vest, Oslo i øst, og Alta i Nord.

Han har utgitt 3 singler og 1 EP siden 2014, og har med sanger som Highspeed Road og Collide rundet 250 000 avspillinger på Spotify. Etter 7 år som turnerende musiker har han fått samlet et forrykende live band som leverer Jørns egne låter, kombinert med cover-låter som vil få deg til å synge med av full hals. Med et bredt reportoar fra gode klassikere som Eleanor rigby helt fram til egne versjoner av sanger som Arrigato av Julie Bergan.

Dette blir garantert god stemning!

KLIKK HER FOR MER INFO OG HER FOR BILLETTER!

 

THE RUMJACKS

The Rumjacks1.jpg

17. NOVEMBER
kr 245 inkl. avg. 
18 år leg.
Dørene åpner 19:00
 

The Rumjacks har spilt for fulle hus og hatt flere vellykkede Europaturneer. Nå kommer de tilbake og vi er veldig klare for å kunne nyte magien og føle energien The Rumjacks sprer på Pokalen i november!

KLIKK HER FOR MER INFO OG HER FOR BILLETTER!

 

SINSENFIST

1. DESEMBER

kr 225 inkl. avg. 
18 år leg.
Dørene åpner 19:00

SINSENFIST.jpg

Nellik og appelsin. Amalie og Blomster-Johan. Graut og mandel. Pølse og rosin. Ugle og mose. Sinsenfist og advent. Noen ting hører ubestridelig sammen. Sinsenfist har flettet sin skjebne tett med den norske (les, ekstremt flerkulturelt forankrede) julen, og er klare for 5-årsjubileum for SINSENFIST FISTER JULEN INN!

 

KLIKK HER FOR MER INFO OG HER FOR BILLETTER!

 

FLUNK

15. DESEMBER

Skjermbilde 2017-10-09 kl. 14.11.09.png

kr 195 inkl. avg. 
18 år leg.
Dørene åpner 19:00

Det norske elektronika-bandet FLUNK spiller sin første ordinære konsert i Oslo på 10 år – og intimkonserten skjer i Pokalsalen!

Flunks versjon av New Orders «Blue Monday» er streamet over 2 millioner ganger på Spotify og spor fra de første albumene har blitt brukt i store amerikanske serier som "The O.C.", "Numb3rs" og "Nancy Drew". 

SUPPORT: MINA RAJABPOUR + THEA MARLENE JENSEN

FOR MER INFO KLIKK HER, FOR BILLETTER KLIKK HER.