mandagshumor.jpg

Velkommen til Mandagshumor på Pokalen! I samarbeid med Moderne Media og Hallvard Olsen Dyrnes skal vi snu blåmandagen til lattermandag to ganger i måneden! Premierekvelden er satt til 6. november og billettersalget åpner torsdag 26. oktober kl. 10.00. Billetter koster alltid 100 kr og selges via Ticketmaster eller i døra hvis det er fler igjen! Få en fin start på uka – kom og le!

 
selvmaal_instagram.jpg

20. NOVEMBER – SELVMÅL
kl. 20.00

Humorshowet for deg som elsker fotball, humor eller bare ikke har noe annet å gjøre på mandag. 

Ved hjelp av konkurranser, humor og impro, kjemper to lag komikere om å på best mulig måte oppsummere den siste måneden i fotballverden! 

Hva hadde skjedd om Per Sandberg kommenterte vinnermålet i kampen mellom Stoke og West Bromwich? Hvordan ville en ærlig pressekonferanse sett ut fra Lars Lagerbäck etter nok et tap for landslaget? Og hva var det egentlig Ronaldo sa til Messi etter utdelingen av Gullballen? Dette er spørsmål lagene må svare på for å stikke av med publikums gunst og den skinnende vandrepokalen!

Billetter: 100 kr
Dørene åpner: 19.00
Showstart: 20.00
Pause: 15 min

**KJØP BILLETTER HER**

 

4. DESEMBER – DIN RETTSAK!
kl. 19.00

mandagshumor_instagram_rettssak.jpg

Der rettsvesenet svikter, stiller Mandagshumor på Pokalen opp. Få din sak testet i «Din rettsak!».
Velkommen til improvisert rettsak, hvor publikum er anklagere, anklagde og jury. Dommer Hallvard Olsen Dyrnes inviterer deg i i sin rettssal 6. november!

Har du alltid hatt lyst til å anklage vennen, venninne, kjæresten eller bestefar for noe som irriterer deg? 
Nå har du sjansen. To komikere tar på seg jobben å føre saken som aktor og forvarer og publikum bestemmer om vedkommende er skyldig. Er den tiltalte skyldig venter en straff! 

Undertøy på stua, manglende oppvask, klein date, en mistenkelig ripe i lakken eller vil du bare ha det på det rene at vennen din faktisk er helt elendig i FIFA? 
Ingen sak er for liten, men noen er kanskje for store. 

Dørene åpner: 19.00
Showstart: 20.00
Pause: 15 min
Billetter: 100 kr
**Følg med for billetter**